Landscape in Bismarck North Dakota # 6

Landscape in Bismarck North Dakota #6

For this outdoor living spaces the home owners wanted to eliminate the steep hill in their backyard so they wouldn’t have to struggle with mowing it. Their home is also located next to the main road for the development, the home owners wanted to block out as much of the traffic as possible without sacrificing the view of the valley below. The project was achieved by reshaping the hill and turning it into a rock garden with numerous perennials and shrubs. That will grow in and block out the view of the traffic while still leaving the views of the valley open from the patio and eliminating the need to struggle with mowing.

Leave a Reply

Security Question (Captcha) * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.